Note: Het beeldmateriaal mag van de opdrachtgever niet openbaar worden gemaakt. Hierdoor is er geen voorbeeld mogelijk. De film die hier getoond wordt, is NIET de film die gemaakt is door Richvision, deze voorbeeldfilm dient louter ter verduidelijking tbv Medtronic.

http://www.youtube.com/watch?v=k-mXH8H-v7M

Richvision mocht voor het internationale bedrijf Medtronic een instructiefilm maken. Deze film duurde zo’n 6 minuten en is bedoeld om dokters, chirurgen etc te trainen voor een bepaalde operatie, met gebruik van de spullen van Medtronic.
Deze film wordt nu breed ingezet op allerlei trainingen en wordt gebruikt als naslagwerk voor chirurgen en assistenten.

Over Medtronic:
Medtronic is wereldwijd marktleider op het gebied van de medische technologie en helpt mensen over de hele wereld hun pijn te verlichten, hun gezondheid te herstellen en hun levensduur te verlengen. De wortels van het bedrijf liggen in de behandeling van hartaandoeningen, maar tegenwoordig ontwikkelt en produceert Medtronic een grote verscheidenheid aan producten en therapieën. Elke 4 seconden wordt een patiënt geholpen met een product of therapie van Medtronic.
Het bedrijf werd in 1949 opgericht in Minneapolis in Minnesota (VS) door Earl E. Bakken en Palmer J. Hermundslie. Sinds 1967 heeft Medtronic vestigingen in Europa.