Richvision is gespecialiseerd in het produceren en regisseren van televisiecontent, bedrijfsfilms en commercials.

Richard Verburgh (1983), oprichter van Richvision, heeft jarenlang ervaring in het produceren en regisseren van verschillende landelijke tv-programma’s. Zo is hij (mede) verantwoordelijk geweest voor de productionele en creatieve invulling van programma’s als ‘Hotter than my Daughter’, ‘TV Makelaar’, ‘SynDROOM’, ‘Utopia’, ‘Eigen Huis en Tuin’, ‘Green-Kids’, ‘Ik Kom Bij Je Eten’, ‘Sterren dansen op het ijs’, ‘So you wannabe a Popstar?’ en ‘Move Like Michael Jackson’. Daarnaast heeft Richard met Richvision meerdere bedrijfsfilms gerealiseerd voor oa KPMG, Medtronic, NLGreenlabel, Delta Lloyd, etc.

Doordat Richard Verburgh jarenlang ervaring heeft in het maken van tv-programma’s bij o.a. RTL, SBS en NPO, kan hij zijn expertise en kennis ook toepassen op kleinere projecten. Hierdoor heeft elke opdrachtgever die met Richvision samenwerkt de zekerheid van een professioneel eindresultaat.

Waarom een bedrijfsfilm?
Bedrijven maken steeds vaker een bedrijfsfilm, video’s die worden getoond in presentaties, winkels, wachtruimtes, op websites, in restaurants etc. Veel bedrijven hebben inmiddels door hoe waardevol en krachtig een goed gemaakte bedrijfsfilm kan zijn.
Deze film kan zowel informeren als ook een goed beeld geven van de organisatie. Dit is goed voor identity en imago, zowel intern als extern. Als er binnen een bedrijf bijvoorbeeld veranderingen zijn, is een bedrijfsfilm de ideale manier om deze te communiceren. Het maken van een bedrijfsfilm is de perfecte manier om klanten, leveranciers en medewerkers op de hoogte te brengen en te houden. Dankzij verspreiding via internet is het tegenwoordig heel eenvoudig om met de film een grote doelgroep te bereiken.

Dankzij nieuwe technieken is het tegenwoordig steeds meer haalbaar om tegen lage kosten een professioneel resultaat te bereiken. De techniek alleen is echter niet voldoende. De mensen die de film maken, maken het verschil.
Richvision beschikt over de ervaring en contacten van professionele programmamakers die ingezet kunnen worden om, aan de hand van de wensen van de klant, een professionele bedrijfsfilm te produceren.