Voor het bedrijf NL Greenlabel heeft Richvision een registratievideo gemaakt van de Chelsea Flower Show 2013 in Londen. Deze video is bedoeld om aan de klanten van NL Greenlabel te laten zien, wat zij doen en hoe groot hun netwerk en kennis is.

Over de Chelsea Flower Show:
De RHS Chelsea Flower Show is een bekende Britse tentoonstelling van tuinen en tuinbouw. Het vijfdaagse evenement wordt jaarlijks gehouden in mei in Chelsea (Londen). De Chelsea Flower Show wordt georganiseerd door het Royal Horticultural Society (RHS).

Het evenement krijgt ieder jaar zo’n 150.000 bezoekers, waaronder leden van de Britse koninklijke familie, en krijgt uitgebreide aandacht op de BBC-televisie. Op de Chelsea Flower Show worden veel nieuwe planten- en bloemenvariëteiten gepresenteerd. Tuinontwerpers presenteren showtuinen die de nieuwste trends laten zien. Er worden een reeks prijzen uitgedeeld, waaronder prijzen voor de beste tuin, beste stadstuin en beste bloemenarrangement.

Over NL Greenlabel:
De ‘NL’ in NL Greenlabel staat voor Nico en Lodewijk, de initiatiefnemers van NL Greenlabel die zich ten doel hebben gesteld om het gebruik van duurzame materialen en producten in de ruimste zin van het woord te bevorderen. De herkomst van materialen en producten speelt daarbij een belangrjjke rol.
Groen geeft mensen meer rust en minder stress. Het voegt belevingswaarde toe aan ons leven. Daarom heeft groen de toekomst. NL Greenlabel heeft een duidelijke visie op de toekomst. Hierin staat het meetbaar maken van duurzaamheid en deze waarden communiceren naar de eindgebruiker door middel van een paspoort centraal.